Kuda sve direktno možete da letite iz Beograda ?

Zato je Yandex.Taxi rešio da uloži novac i tehnologiju u Centralnu Evropu. Pre samog početka smo u dogovoru sa Vladom Srbije napravili novu mapu Beograda. Tako detaljnu kartu niko nema, čak ni u Sloveniji, odakle ja dolazim. Ali Yandex.Taxi ne planira da se zaustavi samo taxi app montenegro na tome“, istakaa je Dejan Jefim, regionalni menadžer kompanije Yandex.Taxi za Centralnu i Istočnu Evropu. Menadžer Yandex.Taxi – a za Srbiju i zemlje Centralne Evrope je Dejan Jefim (Slovenija), jedan od najpoznatijih stručnjaka u oblasti taksi prevoza u regionu.

Pro-EU Upstart Party Secures Narrow Win in Montenegro Election – Bloomberg

Pro-EU Upstart Party Secures Narrow Win in Montenegro Election.

Posted: Mon, 12 Jun 2023 07:00:00 GMT [source]

U slučaju prekida programa Društvo će zvanično obavestiti javnost na svom sajtu. Obrazac zahteva, kao i pravila i uslove za korišćenje kartice za poljoprivrednike, možete https://taxi-travel.me/ ovde preuzeti, kao i na benzinskim stanicama „LUKOIL SRBIJA“ d.o.o. Rok da se iskoriste bodovi je dve godine od trenutka upisivanja bodova na karticu lojalnosti.

PUTUJTE UZ DEUS TRAVEL

Plaže su vrlo bezbedne, te su pogodne za porodice sa decom. Ljubitelji mirnog odmora na plaži će se odlično provesti na plaži Sveti Georgije. Ona je duga 1.5 km i prekrivena peskom i šljunkom. U blizini su hoteli, restorani i apartmani. Mogu se iznajmiti ležaljke i pedalino.

px’/>

https://podgorica.taxi/Šljunak na plaži se stapa sa zeleno-plavim plićakom savršenim za decu. Postoje dve lepe taverne i sportske aktivnosti na vodi. Sidari je još jedna plaža sa plavom zastavicom na ostrvu Krf. Leži na zapadnom kraju severne obale. Predeo ulepšavaju litice od peskovitog kamena. Posebnu atrakciju čini Kanal Ljubavi.

Plaža Ermones

Okružena je šumovitim padinama i ima prelepe panorame. Tu je ustvari nekoliko manjih peščanih plaža i dva bazena. https://podgorica.taxi/ Veliki hoteli nude smeštaj, a ima i par taverni. Rok trajanja LUKOIL programa za poljoprivrednike nije ograničen.

  • Na jugozapadnoj obali blizu sela Vitalades nalazi se plaža Gardenos.
  • U slučaju prekida programa „LUKOIL SRBIJA“ d.o.o. će zvanično obavestiti javnost na sajtu Društva.
  • Taverne su specijalizovane za riblja jela, a ima i prodavnica brze hrane.
  • Ona je duga 1.5 km i prekrivena peskom i šljunkom.
  • Mogu se iznajmiti ležaljke i pedalino.

Zbog povećanog interesovanja putnika i to na svetskom nivou, avio kompanije uvode nove letove i popunjavaju slotove na aerodromima velikom brzinom. Na visokofrekventnim aerodromima slobodnih slotova odavno nema, ali se avio kompanije sada fokusiraju u rastuće destinacije kod kojih aerodromi još uvek nisu preopterećeni. Na jugozapadnoj obali blizu sela Vitalades nalazi se plaža Gardenos. Na njoj se reka Gardenos uliva u more. Duga, pusta peščana plaža je jedna od najlepših na Krfu. Početkom februara tekuće godine Yandex je sklopio dogovor sa kompanijom Uber o zajedničkom poslovanju u oblasti onlajn – naručivanja taksija u zemljama ZND.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *